Sprzęgło i wsteczny 01 aee

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • siemi1
    L&K
    • 2012
    • 1287
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BMM 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Wlody
    Nie ma co tu kombinować - tak jak napisałem wcześniej najlepiej podjechać do dobrego speca od lpg i na pewno da się ten problem rozwiązać.
    Ja myślałem, że właśnie na takiego trafiłem, co uzasadnić może swoje spostrzeżenia dla potomnych
    Spalanie - Motostat.pl
    Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
    Moja OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS
    Sprzedam na OLX!!
  • niumek79
    Classic
    • 2011
    • 16

Witam wszystkich troche szukałem ale niestety nic konkretnego nie znalazłem więc mam kilka pytań, a mianowicie :
    sprzęgło już od jakiegoś czasu było na wykończeniu i nadszedł czas juz na wymiane,zaczeło sie ślizgac więc;
    -jakiej firmy kupic oczywiscie cena rozsądna
    -jezeli kupowac to kompletne czy tylko poszczególne elementy
    -co jeszcze bedzie potrzebne (jakiś olej,śrubki i takie tam co trzeba kupić oddzielnie)
    Druga sprawa to wypadający wsteczny który tak działa od kiedy mam szkodnika, jak juz rozkręce sprzęgło to i tym bym się zają tylko co to może być? Z góry dziękuje za podpowiedzi i pozdrawiam.

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Sprzęgło sachs kompletne ok. 300 pln.
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

• niumek79
        Classic
        • 2011
        • 16

Witam dawno nie zaglądałem niestety praca,ale chciałbym troche odświerzyc sprawę a mianowicie sprzęgło kompletne ale jaki rozmiar model ,szukać po numerach orginału jeśli tak to jakie one są? No i jeszcze sprawa skrzyni po prostu skrzeczy okropnie jak jadę powoli to jeszcze jest oki ale wystarczy gwałtowniej dodac gazu i od razu wyskakuje co to morze być?

Komentarz

Pracuję...